Coaching van honden

Een hond opvoeden is een uitdaging. Kies uit verschillend honden coachingtrajecten voor zowel puppy's als volwassen honden

Module puppy opvoeden

Goed begonnen is half gewonnen zegt het spreekwoord en niets is minder waar. Eenmaal je het voor jou geschikte ras hebt uitgekozen, begint de zoektocht naar een goede fokker en wat geduld voor de komst van het nestje. En dan kom je thuis met je jonge pup. Dat kan van 8 weken. Best een spannende en drukke periode. Je vindt de weg naar mij en ik neem graag de uitgestoken hand aan om je te helpen met het opvoeden van je nieuwe huisgenoot.

Lees meer

Module puberende hond opvoeden

Een puberende hond is iets speciaals en vraagt inzicht hoe om te gaan met de gedragsveranderingen die in deze periode plaats vinden. Daar gaat het theorielesje over. Indien je reeds de puppy module volgde heb je alvast een goede basis gelegd en daar kan verder op gebouwd worden. Je kan hier best inschrijven in de Novice module.

Lees meer

Module gedragsproblemen hond oplossen

Verlatingsangst, angst voor vuurwerk, onweer of andere geluiden, angst voor mensen, agressie naar andere honden, mensen, kinderen. Het zijn maar enkele van de veel voorkomende gedragsproblemen.

Lees meer

Module trekken/uitvallen aan de lijn

Als je hond trekt als een Brabants trekpaard of uitvalt naar al wat beweegt in het voorbijgaan.

Lees meer

Ik vind niet wat ik nodig heb

De bovenstaande modules zijn geen antwoord op jouw noden? Je wenst een nog meer op maat gemaakt traject? Je hebt een heel specifieke vraag?

Lees meer

Jachtmodule basis

Lees meer