Hondenvoeding Autarky

Autarky is een natuurlijke en gezonde hondenvoeding die ervoor zorgt dat uw hond in elk levensstadium de aangepaste voeding krijgt. In onze recepten zitten alle bouwstenen vervat die nodig zijn voor de ontwikkeling van een gezonde en sterke hond. De toegevoegde rijst, kruiden en groenten dragen op vele vlakken bij : van de ontwikkeling van sterke tanden tot de ondersteuning van een sterk hart.

Het unieke hypoallergeen recept is vrij van zowel tarwegluten als soja en bevat geen kunstmatige bewaarstoffen, noch kleurstoffen en smaakstoffen. De voedingswaarde en versheid van Autarky worden beschermd doornatuurlijke anti-oxydanten.

Al onze recepten zijn gebaseerd op steeds dezelfde ingrediënten zodat u uw hond probleemloos kan overschakelen binnen het Autarky gamma. De Autarky recepten zijn perfect uitgebalanceerd en bevatten de juiste hoeveelheden energie, eiwit, vitamines en mineralen. Onze keuze van ingrediënten zorgt ook voor een maximum aan smaak waaraan geen enkele hond kan weerstaan!

Autarky wordt geproduceerd door het gerenommeerde Britse Dodson& Horrell, hofleverancier aan het Britse hof en één van Europa’s belangrijkste fabrikanten van kwalitatieve voeding voor honden & paarden.

Beschikbare variëteiten:

  • Autarky Puppy-junior kip 12kg €40.50
  • Autarky Adult kip 12kg €37.80
  • Autarky Adult zalm 12kg €44.10
  • Autarky Matur-Lite zalm 12kg €41.50

Uw bestelling kan in de shop afgehaald worden of gratis worden thuis geleverd in Zedelgem

Speciale promotie 10% korting bij aankoop van 4 zakken van 12 kg!

(Geldig tot 31 decemeber 2022)

Officiële verdeler van Autarky :

Hondenvoeding Autarkylogo Autarky